Dagens ros

Hejsan svejsan!
 
Jag kom inte på någon bra rubrik, så ja, jag bjuder på det där xD
 
Igår så fotade jag lite med Anna på elevens val och sen efter skolan åkte jag till skellefteå för att vara med Pauline, så jag har ganska nyligen kommit hem från Skellefteå :)
 
Fotade som sagt med Anna lite, blev ganska nöjd med några av bilderna faktiskt.
 
Sen åkte jag ju buss till Stan, där Pauline mötte upp mig, så vi gick till Dallas för att äta middag, och det bästa var nog när dom skulle ropa ett namn när maten var klar och vi bad dom ropa "Barry" (en sak som vi skämtat om) och vi nästan dog av skratt för att det lät så kul. Efter maten så for vi till stallet där Paulines häst Tindra står, och så red vi ut en sväng, jag på Tindra och hon på en häst hon lånat som heter Piri.
 
Sen när vi kom hem så såg vi "A walk to remember" och vi bölade som bara den hahah, och sen ville vi ha lite nostalgi så vi såg Disneys "Svärdet i stenen" och då var klockan ganska sent så vi gick å la oss, och imorse efter frukosten så såg vi "Oliver och gänget" vilket är en film som ligger mig varmt om hjärtat. Sen så försökte vi se ut som människor genom att sminka oss lite och sen gick vi till bussen.
 
Och dagens ros, är nog att det var en som offrade sin plats för att jag skulle få sitta eftersom att det var fullt i bussen <3