Som en öken här på bloggen

Jag har inte bloggat på över en månad och jag har nästan inga besökare längre, jag har inte lyckas ta mig till att blogga, för att jag har varit så upptagen i mig själv. Men nu känner jag att jag vill fortsätta med att blogga och måste lixom skriva innan det blir för jobbigt och jag bara lägger ner helt. 
 
En sak som är just nu, är att jag inte är nöjd med min bloggdesign och jag har inte hunnit fixa någon ny, och jag satsar ju en del på yt och vet inte alltid om jag orkar med att ha båda, dock så vill jag det, måste bara hitta min motivation, vilket har svårt senaste månaderna. 
 
En bra grej är iaf att trots att jag måstat ta massor med svåra beslut så mår jag väldigt bra, känner mig allmänt glad hela tiden och har inte mått dåligt mer än några timmar varje gång och det har hänt kanske en till två ggr i veckan, senaste 2 veckorna har det bara hänt typ 2 ggr. 
 
På grund av olika faktorer har jag varit tvungen att ta bort Bäbis, och det är lite mer än 2 veckor sedan. Jag är såklart ledsen men jag insåg ju själv att Bäbis mådde bäst av det. 
 
Hästarna har blivit flyttade till Storklinten där dom stortrivs på betet, och jag och Emma brukar sova där ibland oxå. 
 
Moppen har gått sönder och blivit lagad, jag har sommarjobbat och jag har ändrat mig om gymnasiet. Jag har fått tandställning nere och jag har tagit olika beslut om hästarna. Jag kommer skriva om detta senare, för det är ganska invecklat detta. 
 
Men ja, jag vet inte mer vad jag har att skriva, för livet rullar på som vanligt I guess..